Двамата боксьори ще се срещнат на ринга в зала Арена

...
Двамата боксьори ще се срещнат на ринга в зала Арена
Коментари Харесай

Кобрата и Хюи Фюри едва не се сбиха


Двамата боксьори ще се срещнат на кръга в зала " Арена Армеец " на 27 октомври. Победителят от дуела ще стане формален кандидат за международната купа в тежка категория.

Снимките за 30-минутното предаване стартираха правилно първоначално. Пулев на няколко пъти разгласи, че изпитва почит към британеца, тъй като се е съгласил да пристигна в София. Напрежението набъбна, откакто Кобрата сподели на Фюри, че още е зелен и некомпетентен. Англичанинът отвърна, че това не му пречи да нокаутира българина, написа България Днес.

" Как ли ще стане това - сподели с усмивка Кобрата. - Трябва да ме убиеш, с цел да ме победиш в България. "

23-годишният противник на Кобрата незабавно отговори, че няма желание да стига до сходни крайности, само че ще търси нокаут в мача.

Искрите не бяха загасени и в последната част от предаването, което ще бъде излъчено в околните седмици по " Диема спорт ". Същата телевизия ще излъчва и самия мач. Заканите продължиха във неприятелски звук. Кобрата съобщи, че няма самообладание и е подготвен да се бие месец по-рано от оповестената дата. Фюри отвърна, че няма проблем да се стартират още в този момент. Кубрат се засмя и сподели, че би трябвало да отиде до автомобила за ръкавици.

" Нямаме потребност от тях. Можем да го създадем и с голи ръце ", отсече Фюри.

Веднага след края на директния конфликт двамата си стиснаха ръцете, а малко по-късно още веднъж се изправиха лице в лице на формалната конференция.

Билетите за мача ще бъдат пуснати от през днешния ден. Цените ще варират от 20 до 300 лева
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР