Двамата благоевградчани Велислав Панайотов - Вили бореца и Йордан Ортакчийски,

...
Двамата благоевградчани Велислав Панайотов - Вили бореца и Йордан Ортакчийски,
Коментари Харесай

МВР официално за акцията с контрабандните цигари и ареста на благоевградчаните В. Панайотов и Й. Ортакчийски /Снимки/

Двамата благоевградчани Велислав Панайотов - Вили бореца и Йордан Ортакчийски, са привлечени като обвинени и са с наложени непрекъснати ограничения за задържане.

Специализираната полицейска интервенция се организира на територията на Благоевградска област и в столицата на 9 декември. Действията са осъществени взаимно от чиновници на бранш БОП – Благоевград при ГДБОП и на бранш,,Противодействие на престъпната престъпност " при ОДМВР - Благоевград.

В хода на следствието в границите на спецакцията са открити и конфискувани: 2 019 200 къса цигари без български акцизен бандерол; 5 грама бяло прахообразно вещество, което при полеви наркотест реагира на кокаин; 83 780 лв. и 3360 евро; 4 мобилни апарата със СИМ карти; лек автомобил „ Мерцедес “ и товарен „ Ивеко “.

Двама поданици на Благоевград са арестувани и привлечени от прокуратурата в качеството на обвинени. Наложени са им непрекъснати ограничения за неотклонение „ задържане под стража “.

Припомняме, че Велислав Панайотов - Вили бореца и Йордан Ортакчийски бяха следени и оперативно разработвани от престъпна полиция и ГДБОП и бяха сюрпризирани в склад на бившето Аптечно ръководство, където разтоварваха бус с контрабандни цигари, импорт от Гърция.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР