Двамата били нон-стоп заедно, а Отварачката публично афиширала чувствата си.

...
Двамата били нон-стоп заедно, а Отварачката публично афиширала чувствата си.
Коментари Харесай

Бомба! Вижте Кой Известен Милионер Е Новото Гадже На Мария! Снимки

Двамата били нон-стоп дружно, а Отварачката обществено афиширала възприятията си. Дори се натискали като пубертети по сепаретата на столичните клубове - подиуми на които очевидци са ставали десетки хора. Цанев се грижил за известното си гадже като писано яйце и и правил неповторими финансови жестове. Мара била супер удовлетворена и даже и не си помисляла за различен мъж.

Илиян Цанев бе похитен от двама похитители на 9 март 2007 година, до момента в който паркирал лекия си автомобил Мерцедес " в под земята паркинг. Той беше в плен 49 денонощия на групата на " Наглите ". Слуховете свързаха името му по отношение на кандидатката за Мис България Звезделина,която се популяризира като едно от мимолетните завоевания на Слави Трифонов, сменя богатите мъже в живота си през няколко месеца. Бащата на Илиян е един от най-богатите хора в България - търгувал в зората на демокрацията с лекарства с Русия.



Към днешна дата Мара Отварчаката към момента носи семейството на брачна половинка си Гущеров. Двамата се разделиха преди една година, само че формален бракоразвод няма и до ден сегашен. През това време чалгарката сама и целеустремено разпространяваше клюки за разнообразни мъже в живота й.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР