Двамата безработни били приятели с жертвата си. Те му помагали

...
Двамата безработни били приятели с жертвата си. Те му помагали
Коментари Харесай

Извънредно: Арестуваха Цветан Цветанов За Кошмарно Убийство! България Замря, Откриха Обезглавен Самия

Двамата безработни били другари с жертвата си. Те му помагали в ремонтите, цепенето на дърва и правенето на вино и зимнина против възнаграждение. И постоянно тримата сядали на чашка. Но връзките им се влошили, тъй като помагачите отказали да върнат на пенсионера към 70 лв., които му дължали. И спретнали проект да го очистят.

На 11 март тази година двамата изпили солидно количество алкохол в квартална механа и отишли в дома на Симеон на улица „ Околчица ” 25. Той ги поканил, донесъл чаши, налял ракия и поставил мезе. В един миг обаче възрастният мъж бил повален и обичай с дървен токмак. Пламен го държал притиснат към пода, а Цветан му нанесъл порезни рани, сменяйки няколко ножа. Той прерязал шията на жертвата, дружно с кръвоносните съдове, като достигнал до шийните прешлени и съвсем го обезглавил.

След като се уверили, че Симеон е умрял, те претърсили къщата за пари и банкова карта, само че защото нищо не разкрили, откраднали остаряла военна каска, която считали да продадат.

За да заличат следите, те изхвърлили чашите и пепелника с угарките, а също по този начин измили ножовете. След убийството двамата се върнали в кръчмата и траяли да се наливат с алкохол.

Срещу тях са повдигнати най-тежките обвинявания за съзнателно отнемане от живот, за които наказателният кодекс планува и доживотни решетки.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР