Двамата баскетболисти на Левски Лукойл, които участваха с националния отбор

...
Двамата баскетболисти на Левски Лукойл, които участваха с националния отбор
Коментари Харесай

Националите Аврамов и Захариев получиха почивка от Левски Лукойл

Двамата баскетболисти на " Левски Лукойл ", които участваха с националния тим в мачовете против Франция и Русия от международните квалификации - Божидар Аврамов и Христо Захариев, към този момент са в България. Те се прибраха по обяд с полет от Москва, където нощес България отстъпи пред Сборная със 73:77, оповестяват от преслужбата на отбора.

Аврамов и Захариев получиха къса отмора от треньора на първенците Константин Папазов, който ги освободи от тренировката довечера. Двамата ще се причислят още веднъж към подготвителния развой на " сините " на следващия ден, като ще се включат още в заниманието в 10:30 часа в зала " Универсиада ", а в 18:30 часа ще бъдат разполагаем на медиите за последната подготовка на " Левски Лукойл " преди отпътуването на тима за Литва в сряда.

Припомняме, че в четвъртък (20-ти септември) " Левски Лукойл " гостува на " Шяуляй " в първи мач от първи кръг на квалификациите за място в груповата фаза на Шампионската лига на ФИБА. Реваншът е в събота в София.

Баскетболистите на българския първенец пътуват за Литва в сряда (19-ти септември), с полет на полските авиолинии LOT в 05:35 часа сутринта за Варшава. Връщане на отбора от Полша е в петък (21-ви септември), още веднъж от Варшава, този път в 17:15 часа следобяд и още веднъж с LOT.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР