Двамата български вратари в Кипър – Николай Михайлов и Марио

...
Двамата български вратари в Кипър – Николай Михайлов и Марио
Коментари Харесай

Ники Михайлов се контузи, Марио Кирев в игра заради изгонен

Двамата български вратари в Кипър – Николай Михайлов и Марио Кирев участваха по едно полувреме, надлежно за домакина Омония Никозия и за Неа Саламина в мача от 22-ия кръг на шампионата. Омония завоюва изрично с 5:1, а третата добавена минута на първото полувреме по съвпадане се оказа решителна и за двамата български вратари.

Тогава при резултат 3:1 травма получи стражът на Омония Михайлов и трябваше да бъде сменен от Христодулу. Малко преди този момент Рафаел Лопеш бе осъществил третото попадение за Омония, а този гол изнерви доста титулярния пазач на Неа Саламина Веселовски. Той получи на бърза ръка два жълти картона поради митингите си и бе изпъден. По тази причинана терена влезе аварийният пазач Марио Кирев, сменил полеви състезател.

Кирев от своя страна инкасира през второто полувреме единствено един от трите гола в мача на англичанина Мат Дарбишър. Първите си два той бе вкарал при започване на мача, с които Омония поведе с 2:0. После бе върнал едно от попадение за Неа Саламина за краткотрайното 2:1, само че след това с 10 на терена не можа да се опълчи. В самия завършек на мача във вратата на Кирев влетя още една топка, изстреляна от Кипиани за крайното 5:1.

В състава на гостите не се появи в игра резервата в тази среща Димитър Макриев.

Омония заема шестото място с 38 точки, а Неа Саламина е 11-и с 18.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР