Двамата български представители с уайлд кард в основната схема на

...
Двамата български представители с уайлд кард в основната схема на
Коментари Харесай

Димитър Кузманов и Александър Лазаров научиха съперниците си за Sofia Open

Двамата български представители с „ уайлд кард " в главната скица на Sofia Open 2023 – Димитър Кузманов и Александър Лазаров, научиха съперниците си в първия кръг.

Кузманов попадна в горната част на схемата играе против Джем Илкел от Турция, който също взе участие в главната скица със специфична покана. Спечелилият срещата ще се изправи във втория кръг против тенисист от Австралия – Марк Пърсел или Ринки Хиджиката.

Александър Лазаров попадна в долната част на схемата и на старта ще играе с руснака Павел Котов. При победа Алекс ще срещне във втория кръг четвъртия подложен Себастиян Баес (Аржентина), който почива на старта.

Водач в схемата е италианецът Лоренцо Музети, който взе участие в София за трета поредна година. 21-годишният тенисист почива на старта, а на осминафиналите ще играе с Джак Дрейпър (Великобритания) или Максимилиан Мартерер (Германия).

№2 измежду поставените е Адриан Манарино, постоянен участник в София. Левичарят от Франция ще срещне на осминафиналите представител на Испания – Роберто Карбайес Баена или Алберт Рамос-Виньолас.

Двубоите от главната скица на Sofia Open 2023 стартират във вторник, 7-ми ноември

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР