Двамата български граждани, заявили, че искат да напуснат китайския град

...
Двамата български граждани, заявили, че искат да напуснат китайския град
Коментари Харесай

МВнР: Двамата българи, евакуирани от Ухан, пристигнаха във Франция

Двамата български жители, декларирали, че желаят да изоставен китайския град Ухан по отношение на разпространяването на новия ковид, дойдоха във Франция с френски аероплан в границите на общоевропейска интервенция. 
 
Самолетът се приземи на летище в град Истр, Южна Франция в 15:32 часа, българско време. На борда на самолета има 251 пасажери от десетки националности.
 

Веднага след идването във Франция е основана организация българските жители да бъдат доведени в България с военно-транспортния аероплан „ Спартан “, придружавани от медицински екип от Военно-медицинска академия. Те ще останат във ВМА под карантина.

Очаква се военно-транспортният аероплан „ Спартан “ да излети, с двамата български жители на борда за България, към 17 часа българско време.
 

Министерството на външните работи посредством посолствата ни в Пекин и Париж, както и Генералното ни консулство в Шанхай, спомага за заминаването на българските жители от Китай.-->

Общоевропейската интервенция по улеснение на жителите на съответните страни, в това число и българските, да изоставен Ухан бе проведена от френските управляващи в съдействие с управляващите на Китай.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР