Двамата анализатори в студиото на DIEMA SPORT 3 за мачовете

...
Двамата анализатори в студиото на DIEMA SPORT 3 за мачовете
Коментари Харесай

Какво очакват на Владо Гаджев и Павел Колев от Нидерландия - Англия

Двамата анализатори в студиото на DIEMA SPORT 3 за мачовете от UEFA EURO 2024 Павел Колев и Владимир Гаджев разкриха какви са упованията им за борбата сред Англия и Нидерландия довечера. Мачът от 22:00 часа можете да гледате онлайн с картина в Gong.bg.

„ Англия сподели, най-малко до тук, че разполага с изключителни футболисти, някъде четох мнения, че били доста надценени, което не е правилно, тъй като това е супер надарено потомство на Англия. Но няма тим, имаше много шанс в елиминациите, трябваше да отпадне от Словакия, както и от Швейцария “, показа Павел Колев.

„ Букайо Сака тормози швейцарците по крилото доста, а осъществяването му при гола беше близко като това на Ламин Ямал (срещу Франция - бел. ред.), въпреки че нямаше толкоз атракция, неспасяем удар против Швейцария. Големият въпрос е Нидерландия какво ще показа, те имат запаси да играят атрактивно, което от англичаните не го виждам “, сподели още Колев.   

Владимир Гаджев разкри, че във втория полуфинал ще стиска палци на „ трите лъва “.

„ Англия разполага с неповторимо потомство, аз съм на 100% склонен с това, което сподели Павел Колев. На мен ми се желае малко да поразчупи състава Гарет Саутгейт и да забележим по-различна Англия, само че Нидерландия е по-атрактивният тим от двата “, сподели Владимир Гаджев.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР