Двамата американци, работещи като скаути на клуб от Мейджър сокър

...
Двамата американци, работещи като скаути на клуб от Мейджър сокър
Коментари Харесай

Скаути на клуб от Мейджър сокър лийг си харесаха Тодор Неделев

Двамата американци, работещи като скаути на клуб от Мейджър сокър лийг, са харесали звездата на „ Ботев ” (Пд) Тодор Неделев при успеха на „ канарчетата ” с 2:1 в Благоевград над „ Пирин ” в мача от 14-ия кръг на Първа професионална лига. Предварително набелязаната съответна цел на янките отвъд Атлантическия океан е бил бразилският халф Фелипе Бризола, който им горещо предложен от техни контрагенти, само че скаутите от Щатите са останали надалеч по-силно впечатлени от национала на България.

 Скаути на клуб от Мейджър сокър лийг си харесаха Тодор Неделев

Осмицата на „ жълто-черните ” вкара първия гол за гостите и бе определен за футболист №1 в мача, като се е понравил на американците с невероятната си техника и взор върху играта. След края на дуела на стадион „ Христо Ботев ” в Благоевград емисарите от Съединени американски щати са разпитали в детайли при какви финансови условия могат да изплатят трансферните му права. Подобна договорка обаче няма по какъв начин да стане факт без единодушието на шефовете на подвизаващия се в Бундеслигата на Германия „ Майнц-05 ”, които към момента държат 70% от правата на някогашния си футболист. От възможна продажба на Неделев на този стадий в касата на „ Ботев ” (Пд) ще влязат едвам 30% от трансферната сума.

 Скаути на клуб от Мейджър сокър лийг си харесаха Тодор Неделев

Тя сигурно би трябвало да е най-малко 7-цифрена и то в долари, с цел да започват въобще договаряния, защото персоналното предпочитание на Тодор Неделев на този стадий е да продължи да играе за обичания си „ Ботев ” (Пд). От управата на „ канарчетата ”  отхвърлиха да разясняват „ проблема Неделев ”, защото на този стадий нямало нищо съответно с изключение на интерес към плеймейкъра на „ Ботев ” от клубове от няколко страни, измежду които Китай, Турция и Полша.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР