Двама загинаха, а 18 бяха ранени при стрелба по време

...
Двама загинаха, а 18 бяха ранени при стрелба по време
Коментари Харесай

Стрелба на празненство за Хелоуин: Двама загинаха, а 18 бяха ранени във Флорида

Двама починаха, а 18 бяха ранени при пукотевица по време на празненства за Хелоуин във Флорида. Нападението е станало в региона на няколко бара в град Тампа. Задържан е един човек, заяви Ройтерс.

Полицията към момента не е открила претекст за нападението

Според полицията към 3 ч. сутринта в историческия квартал „ Ибор Сити “ е зародил пердах сред две групи. Впоследствие избухнала пукотевица , а стотици хора изпълнили улиците и бягали за живота си.

Видеоклипове, оповестени в обществената мрежа X, демонстрираха безпорядък и тълпи от хора, тичащи по улиците, както и тон от най-малко десетина изстрела. На видеоклиповете се вижда по какъв начин полицията се е мъчила да окаже помощ на костюмирани жертви, кървящи по тротоарите.

При нападението е умрял един човек а 19 са били превозени в лечебни заведения. Впоследствие един от ранените е умрял.

Властите поучават хората да не излизат от домовете си

„ Мислите ни са с жертвите, наранени от това безсмислено действие, и нашите детективи са решени да подведат под отговорност забърканите “, написа в изказване на началника на полицията в Тампа Лий Бъркоу.

Полицията търси други обвинени за стрелбата.

Преди дни при всеобща пукотевица в Съединени американски щати минимум 22 души бяха убити и още над 50 ранени Според управляващите е имало няколко стрелби в градчето Люистън в щата Мейн. След 48 часа търсене стрелецът беше открит мърътв.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР