Двама задържани при мащабна операция на полицията в Сливен срещу

...
Двама задържани при мащабна операция на полицията в Сливен срещу
Коментари Харесай

Двама задържани при мащабна операция на полицията в Сливен срещу пияни и дрогирани водачи

Двама арестувани при огромна интервенция на полицията в Сливен против пияни и дрогирани водачи. Акцията е извършена през вчерашния ден от чиновници на РУ-Сливен и Пътна полиция по предписание на старши комисар Димитър Величков.

Единият арестуван е таксиметров водач, другият е с алкохол 2,15 промила. Установен е лидер, който се е движил със скорост 113 км/ч в обитаемо място.

В рамките на 24-часовия надзор са тествани 136 автомобила и 158 лица. Извършени са инспекции на таксиметрови водачи, проверявани са коли в регионите на заведения и учебни заведения.

В 15,10 часа в кв. „ Клуцохор “ е осъществена инспекция на 42-годишния Р.Т., лидер на таксиметров автомобил. При инспекцията за приложимост на алкохол той е посочил позитивна проба 1,62 промила. Отведен е в РУ-Сливен и е арестуван за 24 часа. Срещу него е стартирано бързо произвеждане.

В 22,05 часа в село Николаево е открит 45-годишният С.Г. да ръководи лек автомобил с централизация на алкохол 2,15 промила. С.Г е арестуван. Започнато е бързо произвеждане.

Съставен е акт на лидер, който се е движил със скорост от 113 км/ч в обитаемо място. 51-годишният лидер на лек автомобил „ Мерцедес “ е превишил позволената скорост от 50 км. в село Калояново.

В рамките на интервенцията за 24 часа са конфискувани 4 шофьорски книжки за неплатени санкции, 1 за липса на застраховка Гражданска отговорност и са засечени 60 нарушавания на скоростните режими.

Операциите по пътна сигурност не престават под директното управление на шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР