Двама вицепремиери - Лазар Лазаров и Христо Алексиев, и още

...
Двама вицепремиери - Лазар Лазаров и Христо Алексиев, и още
Коментари Харесай

Лазар Лазаров, Христо Алексиев и още 11 министри на парламентарен контрол

Двама вицепремиери - Лазар Лазаров и Христо Алексиев, и още 11 министри ще дават отговор на въпроси на народни представители, съгласно програмата за постоянния парламентарен надзор. Преди това народните представители ще изслушат министрите на опазването на здравето и на районното развиване – Асен Меджидиев и Иван Шишков.

Искането за чуване на Меджидиев е импортирано от Костадин Ангелов и група народни представители от ГЕРБ-СДС. То е по отношение на трудовите хонорари на лекарите в болничната здравна помощ и незабавната помощ.

Искането за чуване на служебния министър на районното развиване и благоустройството Иван Шишков е във връзка със строителството и напредъка на трансевропейски транспортен кулоар IV, в частта му преминаваща през територията на България в сектора Видин – Кулата, автомагистрала " Хемус " и автомагистрала " Черно море ". Вносители са Корнелия Нинова и група народни представители от " Българска социалистическа партия за България ".

В постоянния парламентарен надзор, с изключение на двамата вицепремиери, ще вземат участие още служебните министри Весела Лечева, Георги Тодоров, Димитър Стоянов, Асен Меджидиев, Иван Шишков, Сашо Пенов, Велислав Минеков, Росица Карамфилова - Благова, Явор Гечев, Никола Стоянов, Росица Велкова.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР