Двама възрастни и две деца избегнаха сериозни наранявания, след като

...
Двама възрастни и две деца избегнаха сериозни наранявания, след като
Коментари Харесай

Шофьор опита да се самоубие заедно с жена си и двете им деца със скок от 76 метра

Двама възрастни и две деца заобиколиха съществени пострадвания, откакто техният автомобил Tesla падна от канара по автомагистралата Pacific Coast Highway в американския щат Калифорния и се разруши на скалистия бряг на към 250 фута (76 метра) под него.

 Снимка: БТА/AP

Инцидентът се е случил в понеделник сутринта в околност, наречена " Девълс Слайд ", на към 20 благи южно от Сан Франциско. Инцидентът в началото наподобява като отблъскващ случай с удобен излаз, в този момент се оказва, че бащата на фамилията се е опитал да убие децата си, брачната половинка си и себе си, като съзнателно е провокирал рухването на колата от скалата. Във вторник е задържан водачът на автомобила Дхармеш П., за който се твърди, че съзнателно е опитал да убие фамилията, дружно със себе си, написа в. " Ню Йорк Таймс ".

 Снимка: БТА/AP

След злополуката магистралната полиция разпитва няколко очевидци, оглежда мястото на произшествието и стига до заключението, че злополуката на автомобила е " съзнателно деяние ".

Вероятно транспортното средство се е преобърнало няколко пъти, когато е падало от скалата, и по-късно се е приземило на колелата си. На фотосите от мястото на случая се вижда бяла Tesla, която наподобява смачкана като хартиена топка.

Когато пожарникарите пристигнали на мястото, те видели, че някой се движи на предната седалка, споделя той. " Така разбрахме, че най-малко един човек е оживял ", споделя пред Си Ен Ен командирът на пожарната работа Брайън Потенгер. " Бяхме шокирани ", че пасажерите са оживели при рухването, сподели той. Според него случаите на тази канара са постоянно срещани. " Рядкост е, че намираме оживели. "

Според спасителите децата са оживели невредими при инцидента; те са седели в детски столчета на задната седалка. Двамата възрастни са получили пострадвания, които не са животозастрашаващи.

 Снимка: БТА/AP

Бащата ще бъде изместен в затвор незабавно, откакто бъде изписан от болничното заведение. Според следствието функционалностите за самоуправление на Tesla са били изключени, а Дхармеш П. явно е управлявал автомобила самичък.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР