Двама въоръжени, пребили баща и син в дома им в

...
Двама въоръжени, пребили баща и син в дома им в
Коментари Харесай

Правосъдие?! Условна присъда за въоръжени нападатели, пребили баща и син в дома им

Двама въоръжени, пребили татко и наследник в дома им в Монтанско, се разминаха с условни присъди, научи организация BulNews. Делото против нападателите се гледа преди дни в районния съд в Лом, където В.Л. получи половин година затвор условно, а аверът му Л.Л., който е с престъпно минало, отнесе 8 месеца, само че още веднъж с отсрочено осъществяване на присъдата.
Нападението е станало на 18 декември 2016 година малко след 23 часа в ломското село Трайково. Двамата нападатели проникнали през незаключена врата в къщата, в която живеел 53-годишният Н.Й. и синът му Р.Н. на 39 години. Не е ясно дали бандитите са имали желание да крадат и са били хванати от стопаните или са влезнали в дома им с явното желание да ги пребият, само че в дома се разиграло същинско меле. Бащата и сина били грубо натупани от неканените гости.
Същата нощ потърпевшите потърсили лекарска помощ. Те били прегледани в ломската болница, след което освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота и здравето.
Униформените незабавно почнали следствие, само че нападателите били открити много по-късно. Оказало се, че въоръжените бандити, които пребили двамата мъже, са от видинското село Новоселци.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР