Двама учени, които работят в Университета на Флорида, са арестувани

...
Двама учени, които работят в Университета на Флорида, са арестувани
Коментари Харесай

Учени от Университета на Флорида, арестувани след предполагаемо поставяне на деца в клетки, докато са отишли ​​на работа

Двама учени, които работят в Университета на Флорида, са задържани в петък, откакто се твърди, че са сложили децата си в кафези, до момента в който са отишли ​​на работа.

Дъстин Хъф, на 35 години, и Юруи Сие, на 31, са упрекнати от полицейското ръководство в Гейнсвил, че са оставили децата си у дома в дребни кафези, до момента в който са били на работа, съгласно FOX 35.

Двойката се твърди, че е посочил на полицията самоделните кафези „ като че ли всичко е обикновено “, когато служителите на реда претърсили парцела им, споделиха чиновници.

„ Не съм привикнал да влизам и да виждам клетка, в която се държат деца през нощта и, несъмнено, когато са сами у дома “, сподели полицейският сержант от Гейнсвил Джон Пандак.

Според Miami Herald двойката от време на време е работила през нощта. Клетката, съгласно изхода, се е състояла от „ огромно необработено дървено заграждение, направено от обработени под налягане 2x4, което наподобява като спонтанна клетка “, се показва в отчет за арест.

Твърди се, че едно от дец...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР