Двама убити при стрелба в Брюксел, нападателят е от ИД. Двама

...
Двама убити при стрелба в Брюксел, нападателят е от ИД.
Двама
Коментари Харесай

Ексклузивно: Двама убити при стрелба в Брюксел, нападателят е от ИД

Двама убити при пукотевица в Брюксел, нападателят е от ИД.

Двама души са убити по време на пукотевица в Брюксел довечера, а обвиненият е в неопределеност, оповестиха от прокуратурата в белгийската столица. Няколко други души са ранени.

Предполагаемият стрелец в яркооранжево яке е избягал от мястото на случая, откакто е употребявал автоматизирана пушка. Това демонстрира видеоклип, споделен от фламандския вестник Het Laatste Nieuws.

Говорителка на прокуратурата съобщи, че е почнало следствие, само че не изрече догатки по отношение на претекста на стрелеца, съобщи Агенция Франс Прес.

Изстрелите са били създадени към 19:15 ч. наоколо до бул. “Ипр ”, съобщи „ Брасълс Таймс “.

На мястото на случая са пристигнали огромен брой чиновници на службите за незабавна помощ. Все още няма арестувани обвинени.

Двама убити при пукотевица в Брюксел, нападателят е от ИД – закононарушение, снимано на видео

Въз основа на фотоси, направени от локален гражданин, може да се види мъж, облечен в яркооранжево яке и бяла каска. Той държи автоматизирана пушка и се качва на скутер, с цел да избяга от мястото на случая. Съобщава се, че първо е стрелял по някого във входното предверие. сСле това е стрелял по двама души в такси.

Във видеоклип, оповестен в обществените медии, нападателят дава обещание поддръжката си на “Ислямска страна ” и приказва за “убийство на неверниците ” и “отмъщение за мюсюлманите ”.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР