Двама цивилни бяха убити, а един е бил ранен при

...
Двама цивилни бяха убити, а един е бил ранен при
Коментари Харесай

Двама цивилни бяха убити при атака с дрон близо до Донецк

Двама цивилни бяха убити, а един е бил ранен при удар с дрон в следената от Русия част от Донецка област, заяви през днешния ден назначеният от Москва кмет на Горловка, съобщи Франс прес.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12531
" В резултат на удар с дрон на украинските въоръжени сили по автомобил на пътя сред Горловка и Донецк, покрай село Пантелеймоновка, са починали двама цивилни, а един човек е ранен ", сподели кметът на Горловка Иван Приходко в канала си в " Телеграм ".

Друг украински дрон е бил " погубен от силите за противовъздушна защита над територията на Псковска област ", в северозападната част на Русия, заяви съветското министерство на защитата на формалния си уеб страница, написа Българска телеграфна агенция.

Междувременно един мъж е бил ранен при гърмеж на противопехотна мина в Куйбишевския регион на Донецк, заяви кметът на града Алексей Кулемезин, представен от ТАСС. Раненият е настанен в една от лечебните заведения в Донецк.

През последните месеци Украйна ускори нападенията си в Русия, само че като цяло се концентрира върху гранични райони като Белгород, отбелязва Франс прес. Украйна също по този начин пое отговорност за саботажи в доста по-отдалечени региони, чак до съветския Далечен изток, добавя организацията.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР