Двама тийнейджъри са арестувани, след като кола, за която се

...
Двама тийнейджъри са арестувани, след като кола, за която се
Коментари Харесай

Мъж се втурва да помогне на тийнейджъри, след като колата им се преобръща на улицата - тогава единият `вади мачете`

Двама младежи са задържани, откакто кола, за която се твърди, че преди малко е била употребена при грабеж, се разруши в паркирани транспортни средства измежду бял ден.

Тийнейджърите бяха извадени от димяща кола от 60-годишен локален мъж, откакто тя се обърна встрани - преди единият от тях да грабне мачете.

Мъжът беше орязвайки живия си плет към 12 ч. през днешния ден в понеделник, който изглеждаше спокоен празничен ден, когато чу " тропот ". Той беше ужасяващ, до момента в който гледаше по какъв начин транспортното средство се обърна встрани, откакто се блъсна в друга кола покрай къщата му в Олдам.

Манчестър Ивнинг Нюз оповестява по какъв начин той неотложно е изтичал до обърнатата кола, с цел да помогне на всеки, заклещен вътре. Той сподели: „ Изтичах и видях, че някой се пробва да отвори вратата на колата. В колата имаше пушек и си помислих, че може да е избухнал пожар.

„ Първият ми приоритет беше сигурността на живота. Скочих върху колата и помогнах да отворя вратата, държах ги за ръката, дръпнах и споделих „ излезт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР