Двама столични бандити са били арестувани за опит да подпалят

...
Двама столични бандити са били арестувани за опит да подпалят
Коментари Харесай

Ексклузивно! Столични бандити готвели атентат срещу полицията във Видин, спипаха ги при опит да запалят сградата

Двама столични бандити са били задържани за опит да подпалят постройката на граничното полицейско ръководство във Видин, научи BulNews.bg. Огненият атентат е осъществен в нощта на предишния вторник против сряда.
За благополучие полицията и прокуратурата са работили стремително и са осуетили в точния момент готвещото се грубо закононарушение, което е могло да докара до голям брой почтени жертви.
На този стадий към момента не е ясно какво е подтикнало терористите да нападат по толкоз безсърдечен метод полицейското ръководство в северозападния град, само че ще имат дълго време да си мислят, до момента в който търкат килиите.
Преди да извършат пъкленото си действие, бандитите са били сюрпризирани от полицията и оковани с белезници. Прокуратурата към този момент им е повдигнала обвиняване и те са прибрани в началото за 72 часа.
В четвъртък магистратите ще упорстват пред Окръжния съд във Видин ограниченията за неотклонение на гангстерите да бъдат удължени поради множеството събрани доказателства и бруталното закононарушение, което са подготвяли.
Днес в 14 часа шефът на регионалната дирекция и прокурори от Видин ще оповестят детайлности по случая. Очаква се по същото време в София заместител основния прокурор Иван Гешев също да даде изказване за станалото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР