Двама специалисти-водолази успяха да се качат на затъналия край Камен

...
Двама специалисти-водолази успяха да се качат на затъналия край Камен
Коментари Харесай

Водолази успяха да се качат на заседналия край Камен бряг кораб „Вера Су“

Двама специалисти-водолази съумяха да се качат на затъналия край Камен бряг транспортен съд „ Вера Су “. Операцията по огледа на плавателния съд се организира при неприятно време.

Изпълнителният шеф на ИА „ Морска администрация “ капитан Венцислав Иванов и основният шеф на „ Аварийно-спасителна активност “ вицеадмирал Румен Николов би трябвало да създадат ревизия на положението на заседналия край Камен бряг транспортен съд „ Вера Су “, предава Българска национална телевизия.

Последният водолазен оглед сподели, че има голям брой пробойни по заседналия кораб. Експертите ще огледат какво е положението му сега.

На място е катер на морските сили, който прави подхождане към кораба. Експертите би трябвало да ревизират навигационната инсталация и да вземат документи, нужни на следствието, които капитанът не е взел при евакуацията на екипажа.
свързани новини1606преди 47 минути4501преди 4 часа
Националното разследване се качва на Вера Су: Имат подозрения за операция на документи
11 октомври, 13:55
Националното разследване се качва на „ Вера Су “: Имат подозрения за операция на документи
Ще бъдат взети проби от товара, защото има подозрения, че в азотния тор има и други субстанции, които могат да провокират замърсяване.

Според синоптиците времето ще продължава да бъде дъждовно и вятърът ще остане мощен и през идващите дни. Метеорологичните условия ще се подобрят чак идващия понеделник.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР