Двама служители на реда в Хюстън, щата Тексас, САЩ, които

...
Двама служители на реда в Хюстън, щата Тексас, САЩ, които
Коментари Харесай

Застреляха жена при опита ѝ за въоръжено нападение в църква в САЩ

Двама чиновници на реда в Хюстън, щата Тексас, Съединени американски щати, които не са били на работа по това време, са простреляли жена, разкрила пукотевица в неделя в църквата " Лейкууд ", оповестява " Ройтерс ". 

Жена на към 30 години е влезнала малко преди 14 часа локално време, въоръжена с пушка и съпроводена от дете на към 5 години. Тя е почнала да стреля.

Двама души са ранени, в това число детето , което е било със стрелеца. Детето е откарано в детската болница в Тексас и е в сериозно положение, споделиха чиновници. Мъж на към петдесет години е по-леко ранен в крайници и е в локална болница.

Властите споделиха, че работят, с цел да схванат връзката и претекстовете на стрелеца. Все още се обяснява кой е прострелял детето в кръстосания огън.

Жената е заплашила, че има бомба, което накара управляващите да претърсят раницата и автомобила ѝ . Не са разкрили експлозиви.

Това е една от най-големите евангелски църкви в Съединени американски щати, ръководена от телеевангелиста Джоел Остийн. Разположена в някогашната спортна сцена на Хюстън Рокетс на Националната баскетболна асоциация, побира над 40 000 богомолци през уикенда. Остийн е един от най-богатите и известни пастори и проповедници на евангелието на просперитета в Съединените щати. 
 Отново пукотевица в учебно заведение в Съединени американски щати
Отново пукотевица в учебно заведение в Съединени американски щати

Трагедията е станала в щата Айова

" Не разбираме за какво се случват тези неща, само че Бог управлява, сподели Остийн пред кореспонденти в неделя. Ще останем мощни. Ще продължим да вървим напред. "

Припомняме, че това е следващо въоръжено нахлуване в Съединени американски щати от началото на годината. 

Бившият президент на Съединените щати, Пенсилвания, че когато бъде избран отново, всяка една офанзива на Байдън против притежателите и производителите на оръжия ще бъде прекъсната още през първата му седмица на поста. 
 Един погубен и трима ранени при пукотевица в Колорадо
Един погубен и трима ранени при пукотевица в Колорадо

Полицията проверява инцидента
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР