Двама служители на Пътна полиция в Пловдив изпаднали в истински

...
Двама служители на Пътна полиция в Пловдив изпаднали в истински
Коментари Харесай

33-годишна с БМВ шокира пловдивски полицаи с над 3 промила изпит алкохол

Двама чиновници на „ Пътна полиция ” в Пловдив изпаднали в същински потрес, когато пробата с дрегер, взет от 33-годишна шофьорка от село Труд, посочил съществуване на 3 промила алкохол в кръвта й.

Служителите на реда спрели за рутинна инспекция лекия автомобил „ БМВ ” на кьоркютук пияната лидерка към 13.40 часа на улица „ Напредък ” в Пловдив, която сложила нов регионален връх това лято измежду дамите зад кормилото.

По-рано в четвъртък, към 4 часа сутринта, служителите на реда от Пето районно управление (на МВР) на МВР-Пловдив спрели за инспекция на улица „ Съединение ” в жк „ Тракия ” лек автомобил “Фолксваген ”, ръководен от 42-годишна локална жителка, чиято алкохолна проба била „ едвам ” 1,70 промила. С полицейски заповеди нарушителките са арестувани за едно денонощие, а по случаите са формирани бързи производства.

В първите минути на днешния ден същите дейности са подхванати и по отношение на 44-годишен мъж от село Желязно, който на пътя сред Пловдив и Брезово бил хванат да кара лек автомобил “Пежо ” с 1,97 промила алкохол в кръвта.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР