Двама служители на ОП ЧПОИ“ се включиха в помощ на

...
Двама служители на ОП ЧПОИ“ се включиха в помощ на
Коментари Харесай

Двама служители на ОП „ЧПОИ“ – Пещера се включиха в помощ на жителите от селата в Карловско

Двама чиновници на Оперативна програма „ ЧПОИ “ се включиха в помощ на жителите от селата в Карловско, за почистване на материалните вреди в обитаемоте места.

На място към този момент са смесен преден товарач и самосвал, посочи Г. Смилянов- шеф на предприятието. „ Служителите сами пожелаха да оказват помощ в битката със стихийното злополучие. Днес беше първият им работен ден. Към момента са настанени за нощуване в Карлово “, добави Смилянов.
Peshteraprim напомня, че след опустошителните наводнения и последвало послание на кмета на Община Пещера Йордан Младенов към жителите на Пещера, Радилово, К. Димитриево и с. Св. Константин “, започва акция за набиране на материални дарения в поддръжка на потърпевшото население.
Всеки който има предпочитание и опция да помогне с персонално присъединяване, да го съобщи на дежурните телефони на Община Пещера 6 22 03, 6 22 08, 6 22 16.
До 20 септември, всеки работен ден, от 09:00 ч. до 17:00 ч., събота и неделя – от 10:00 ч. до 13:00 ч., във физкултурния салон на ОУ „ Петко Рачов Славейков “ (входът е от ул. „ Георги Теохаров “) ще се одобряват облекла, хигиенични материали, персонални защитни средства – защитно облекло, маски, ръкавици, спално долни дрехи, нови или доста непокътнати топли завивки и одеяла. Вече са признати и първите дарения.
На интернет страницата на Общината е оповестена банкова сметка за парични средства в помощ на потърпевшите.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР