Двама служители на Националната служба за охрана (НСО) са с

...
Двама служители на Националната служба за охрана (НСО) са с
Коментари Харесай

Пилотна кола на Радев се удари в Пловдив

Двама чиновници на Националната работа за защита (НСО) са с контузии след удар сред автомобила, в който пътували и камион. Инцидентът е станал на Околовръстния път на Пловдив във вторник сутринта. Колата се движела пред тази, в която пътувал президентът Румен Радев, заяви самият държавен глава, заяви Нова.

По предварителна информация камион, претрупан с инертни материали, подхваща погрешно изпреварване, навлиза в лентата за насрещно придвижване и челно удря пилотния автомобил от кортежа на президента.

В колата пътували водачът и лекарят на президента. Шофьорът е с пострадвания на главата, а докторът е с контузни рани и фрактура на едната ръка. Двамата незабавно са превозени с кола за спешна помощ в болница.

„ Автомобилът на НСО, който се движеше преди мен, претърпя злополука. Камион предприе изпреварване и изскочи насреща. Автомобилът просто катастрофира в него ”, съобщи президентът пред медии. „ Веднага го взехме в моята кола и го откарахме в болница. Има фрактура на лакетна става. Още едно момче от екипа получи пострадване на главата, само че не тежко. Трябва да се внимава. Крайно време е и да се решат въпросите в обходните пътища на Пловдив“, сподели още Радев.

Няма други потърпевши. Нанесени са вреди на служебния автомобил на НСО.  Движението в региона е спряно, на мястото има екипи на „ Пътна полиция “.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР