Двама сирийски граждани са били нападнати късно вечерта във вторник

...
Двама сирийски граждани са били нападнати късно вечерта във вторник
Коментари Харесай

Двама сирийци са били нападнати и бити в София

Двама сирийски жители са били нападнати късно вечерта във вторник в региона на “Лъвов мост ” в София. От Столична дирекция на вътрешните работи потвърдиха за Дарик, че са получили сигнал за сборичкване и все още към момента обясняват събитията.

Момчетата на 20-23 години са пазарували в денонощен магазин на бул. “Сливница ”, когато са нападнати от група младежи с тъмни облекла и качулки. Това описа пред Дарик Яхия Хомси,сътрудник в неправителствената организация “Мисия Криле ” и прочут на един от нападнатите. Хомси описа, че момчетата са с добит филантропичен статут, работят и не са конфликтни.

“Работят в ресторант, не са конфликтни, живеят на квартира чартърен. Момчето, което ми звънна сподели, че се е събудил в болничното заведение. Правили са му доста фотоси, имал е контузии в корема, главата, на всички места. После са пристигнали от полицията в болница, с цел да го отведат в районното за показания. Разказа ми, че са хванали осем индивида българи за нападението, а тях са ги освободили след разпита. Винаги като има митинги се случват такива побои над мигранти ”, описа Хомси.

По-рано в ефира на Дарик Петко Тодоров също разяснява провелото се гражданско неодобрение в последните дни след случаите с чужденци в града.

“Наблюдаваме типична интервенция по основаване на изкуствена действителност и психотизирани тълпи вървят и обикалят София и търсят мигранти да ги бият и като не ги намерят, бият студенти по медицина. Единственото цел по основаването на тази психотизирана навалица, е да се вдигне електоралния резултат на избрани политически партии и второ да не се приказва за “Турски поток “, да не се приказва за корупция, да не се приказва за значимите тематики - за положението на здравната система, да не се приказва за значимите тематики в обществото да се приказва за една измислена тематика освен това. В реалност съм впечатлен от количеството хора, които имат вяра в тези опашати неистини ”, сподели Тодоров.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР