Двама шофьори се псуваха и биха след скандал за паркиране

...
Двама шофьори се псуваха и биха след скандал за паркиране
Коментари Харесай

При кавга за паркиране: Дядо хем го биха, хем го глобиха

Двама водачи се псуваха и биха след скандал за паркиране в Пловдив. Единият от тях, който е пенсионер, се счита за основател на мелето и ще би трябвало да заплати и 200 лв. санкция по Указа за битка с дребното безчинство.

Инцидентът станал във вторник по обяд, когато дядото желал да намуши автомобила си в тясно паркомясто, а другият водач изчаквал маневрата, с цел да премине. Първият сметнал, че сътрудника му пречи на паркирането, и станала свада. Двамата почнали да се псуват и да си разменят неприлични жестове, само че не съумели да се схванат.

За да се разправи с съперника си, пенсионерът слязъл от колата, като взел със себе си и ключа за гуми. Станало сборичкване, при което дядото протегнал ръка, а другият лидер му нанесъл един удар в региона на лицето. Схватката била прекъсната от натрупалите се на мястото жители.

Като подбудител на мелето, нарушителят бил изправен пред съда. Магистратите изслушали очевидците и прегледали запис от намираща се наоколо охранителна камера, който също удостоверил, че точно старчето е провокирало мелето. Деянието било квалифицирано като дребно безчинство.

Според закона плануваните санкции са „ задържане в ареста “ или „ санкция “. Тъй като мъжът бил с 250 лв. пенсия, неотдавна лежал в болница, пък и потърпевш при сбиването, съдът решил, че паричната глоба в размер на 200 лв. ще бъде най-подходяща.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР