Двама шофьори на средна възраст са заловени да карат след

...
Двама шофьори на средна възраст са заловени да карат след
Коментари Харесай

Хванаха двама да карат след почерпка

Двама водачи на междинна възраст са хванати да карат след приложимост на алкохол. В хода на инспекция, подхваната във вчерашния ден, униформени на РУ- Провадия и районно управление (на МВР) - Девня спрели два леки автомобила, чиито водачи дали позитивни проби за алкохол, над 1,2 промила,  установено с алкодрегер.  И двамата мъже - на 40 и 49 години, са арестувани за период до 24 часа. Срещу тях са  образувани бързи производства. 
 
С фрактура на три ребра и травма на главата завършва пътен случай, зародил през вчерашния ден, сутринта на бул. „ Осми Приморски полк “. Според данните досега,  велосипедистка – 49-годишна варненка, движеща се по пътното платно, при съществуване на велоалея, пресича на червен сигнал на светофарната уредба и е блъсната от л.а. „ Ситроен “, който минава на позволен сигнал. Водачката на колелото е настанена в болница, без заплаха за живота, а по случая е формиран заявителски материал.

20-годишен гражданин на гр.Павликени е арестуван в полицейския арест на Второ районно управление (на МВР), след непокорство на полицейско предписание. Вчера, два часа след среднощ, полицейски екип подал сигнал със стоп палка на младежа, който управлявал л.а. „ Фолксваген “. Водачът отказал да даде за инспекция документи и избягал от автомобила си. Мъжът е прочут на Министерство на вътрешните работи, осъждан и минути по-късно е бил арестуван от чиновниците на реда. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
 
През последното денонощие пожарникари на Регионалната работа на ГДПБЗН са реагирали на осемнадесет сигнала за зародили пожари. Огнеборците са оказали и техническа помощ на девет адреса.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР