Двама шестокласници се скарали в час по математика и се

...
Двама шестокласници се скарали в час по математика и се
Коментари Харесай

Шестокласник остана без далак след бой в училище

Двама шестокласници се скарали в час по математика и се наложило учителката им да ги разтървава. Децата били изпратени при педагогическия консултант, където в този миг била и директорката на гимназията.

Едно от момчетата - Красимир Иванов, обаче се оплакало, че има болки.

"Краси беше бледен и се оплакваше, че го боли корем. Веднага слязохме при фелдшерката. Тя даде първа помощ и се обадихме на родителите”, описа пред Нова телевизия шефът Валентина Тодорова.

Момчето е превозено в болничното заведение в Шумен, където след обзор се оказало, че далакът му е раздран , има кръвоизлив и органът би трябвало да бъде спасен. Красимир е опериран по неотложност и е настанен първо в интензивното поделение, а в този момент към този момент е в хирургията.

„ Краси сподели, че са се скарали за някакво топче и съжалява, че по този начин е станало. Той ми сподели, че е паднал по корем, а другото детенце е паднало по гръб”, изясни майката на потърпевшото дете Анелия Иванова.

На въпрос дали тя и брачният партньор й ще предявят искания към родителите на другия шестокласник, майката сподели: "Не, това няма да поправи станалото ".

Педогогическият съвет на гимназията през днешния ден ще се събере, с цел да разиска случая.

11-годишната Габриела умря в "Пирогов " на 24 февруари, откакто по-рано денем бе ритната в корема от собствен съученик в столичното 52-ро учебно заведение в кв. "Бояна ". Оказа се, че момиченцето е било с раздран черен дроб.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР