Двама сенатори от Демократическата партия се опитват да си припишат

...
Двама сенатори от Демократическата партия се опитват да си припишат
Коментари Харесай

Уязвими сенатори от Демократическата партия си приписват заслугата за забавянето на изискването на IRS, произтичащо от законопроекта, за който те помогнаха да бъде приет

Двама сенатори от Демократическата партия се пробват да си припишат заслугата за отлагането на условие на IRS, за което са помогнали да започва, потвърждавайки, че " обременително условие " може да " навреди " на данъкоплатците.

Американският избавителен проект (ARPA) на президента Байдън, който беше подписан през март 2021 година, включваше условие за Службата за вътрешни доходи (IRS) за понижаване на прага за отчитане на формуляр 1099-K за онлайн транзакции от $20 000 на $600.

След като претегли публичния отговор, IRS краткотрайно отсрочи новото изпитание преди Деня на благодарността, базирайки се на „ противоположна информация от данъкоплатци, данъчни експерти и процесори за обработка на заплащания и за понижаване на объркването на данъкоплатците. " Агенцията сподели, че ще отсрочи усилието до 2024 година и ще дефинира новия предел за отчитане на транзакции от $5000 и повече.

Сенс. Джон Тестър, D-Mont., и Sherrod Brown, D-Ohio, които са изправени пред тру...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР