Двама се натресоса на кръстовище във Врачанско заради отнето предимство,

...
Двама се натресоса на кръстовище във Врачанско заради отнето предимство,
Коментари Харесай

Мъж от Врачанско пострада сериозно при катастрофа заради отнето предимство

Двама се натресоса на кръстовище във Врачанско поради отнето преимущество, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Пътнотранспортният случай е станал през вчерашния ден в село Софрониево. Към 12.20 часа на нерегурлирано кръстовище катастрофират като се удрят лек автомобил „ Мицубиши Колт”, ръководен от 34-годишния локален гражданин Р. Т., и „ Фолксваген Тулан”. Втората кола била ръководена от К. Б. на 38 години, гражданин на село Гложене.
При информация в масивите на КАТ, служителите на реда открили, че и двамата водачи са с огромен стаж зад кормилото, а „ Мицубиши”-то е със служебно прекъсната регистрация.
При удара няма убити. Р. Т. е превозен в многопрофилната болница в Козлодуй с разкъсно-контузни рани в региона на главата и дясната лакатна става. Мъжът е прегледан и обслужен, след което е освободен за домашно лекуване.
Щетите по колите са на стойност за към 1 000 лв.. Водачите са тествани за алкохол като и двете проби са негативни. Причината за пътнотранспортното произшествие е лишаване на преимущество от страна на Р. Т.
Образувана е кореспонденция по разказа на ръководството в Оряхово по отношение на прекратената регистрация на единия автомобил. Съставени са два акта по закона за придвижване по пътищата.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР