Двама състезатели от ски клуб Рилски скиор ще представят Самоков

...
Двама състезатели от ски клуб Рилски скиор ще представят Самоков
Коментари Харесай

Двама състезатели от ски клуб Рилски скиор ще представят Самоков на зимен фестивал в Италия

Двама състезатели от ски клуб Рилски скиор ще показват Самоков на Европейския юношески зимен фестивал, който ще се организира в Италия. Даниела Йорданова и Дани Чолаков отпътуват на 20 януари и ще вземат участие в ски бягането. Форумът ще се организира от 23 до 27 януари. Те ще започват във възрастова група 16-17 години.  

Даниела Йорданова и Дани Чолаков се готвят съвсем година за присъединяване си. Първият лагер е във Вал ди Фиеме, Италия, а единствено преди броени дни двамата състезатели се завърнаха от Словения. Това се случва със съдействието и финансовата поддръжка на Българска федерация ски, Международния олимпийски комитет, Община Самоков и ски клуб Рилски скиор.  

Двамата спортисти са ученици на Спортно учебно заведение " Никола Велчев " в град Самоков. Даниела е единадесетокласничка, а Дани е в десети клас. Техен треньор е Божидар Димитров, който ще замине с  тях за надпреварата. 

" Вълнуваме се доста, тъй като не сме взели участие на такова огромно съревнование до в този момент. Чувстваме се готови и стимулирани да покажем най-хубавото, на което сме способни. Радваме се за предоставената опция и сме признателни за това, че посетихме два лагера. Благодарни сме и на нашия треньор ", споделиха пред Българска телеграфна агенция Даниела Йорданова и Дани Чолаков.  

" Те са горделивост за Семеен кодекс Рилски скиор. Ние си знаем какъв брой старания ни коства това да имаме състезатели на този конгрес. Пожелаваме им сполучливо показване и най-много да бъдат здрави ", пожелаха от управлението на спортния клуб.  

Първият старт ще бъде на 23 януари в типичен жанр.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР