Двама са загинали при тежка катастрофа на пътя Плевен –

...
Двама са загинали при тежка катастрофа на пътя Плевен –
Коментари Харесай

Две жертви взе тежка катастрофа на пътя Плевен - Ловеч

Двама са починали при тежка злополука на пътя Плевен – Ловеч. На 20-ти юли,около 22:00 часа е получен сигнал за настъпило пътно-транспортно произшествие наоколо до отбивка за село Ралево.

Местопроизшествието е посетено от екип на бранш „ Пътна полиция “ при ОД на Министерство на вътрешните работи. Извършен е оглед. Установено е, че лидерът на " Мерцедес “, 30-годишен, недееспособен,е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и е блъснал с предната лява ъглова част движещ се от град Плевен към град Ловеч мотоциклет " Дукати 900 Секретен сътрудник ". След удара автомобилът е напуснал пътното платно, вляво по посоката си на придвижване, и се е блъснал в крайпътно дърво. На място е умрял 44-годишният мотоциклетист. Пострадал е пасажер в автомобила – 28-годишен. Той е превозен в незабавна помощ - Плевен, където е диагностициран с гръдни и черепни контузии и е настанен в КАРИЛ при УМБАЛ - Плевен с заплаха за живота. Тази заран, мъжъте умрял.

Водачът на лекия автомобил е с охлузни рани, без заплаха за живота. Взети са кръвни проби за химическо проучване. Съдействие на местопроизшествието е оказано от чиновници на РСПБЗН – Плевен. Шофьорът на автомобила е арестуван за период до 24 часа по ЗМВР. Уведомен е дежурен прокурор при Оперативна програма – Плевен. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР