Двама са загинали, а 24 човека са ранени при тежки

...
Двама са загинали, а 24 човека са ранени при тежки
Коментари Харесай

За месец: Двама загинали и 24 ранени при тежки катастрофи във Врачанско

Двама са починали, а 24 индивида са ранени при тежки произшествия във Врачанско, сочи доклада на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града под Околчица.
През януари са регистрирани общо 50 произшествия в региона. От тях 36 ПТП-та са с материални вреди, 14 са тежки, с 2-ма починали, и 24 леко и тежко ранени жители.
По районни ръководства най-вече произшествия са станали на територията на Враца и Криводол – 16, с 8 потърпевши, 18 ранени и 1 умрял. Другият умрял при злополука е на територията на полицията в Бяла Слатина, където пътните произшествия с вреди са 6, с 3-ма потърпевши и 2-ма ранени.
По дни от седмицата, най-авариен е бил вторникът, когато са настъпили общо 11 произшествия, с един умрял и 7 ранени жители. В понеделник са осъществени 7 ПТП-та с 5-ма ранени.
Най-много пътни произшествия са настъпили в светлата част на денонощието, когато са станали общо 27, при които има 14 леко и тежко ранени. През тъмната част на денонощието са настъпили общо 23 ПТП-та, при които са починали двама и са ранени 10 души.
По клас на пътя, в обитаемоте места и по общинската пътна мрежа има общо 30 пътни катастрофи
Абитуриентски мъжки костюми
с 15 ранени жители. По третокласната пътна мрежа са регистрирани общо 6 ПТП-та, като при тях са починали 2-ма и са ранени 3-ма.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg