Двама са задържани заради извършени от тях хулигански прояви през

...
Двама са задържани заради извършени от тях хулигански прояви през
Коментари Харесай

4-ма души се биха в Пазарджишко. Трима са задържани, един се укрива

Двама са арестувани поради осъществени от тях хулигански прояви през уикенда.

Първата е записана в събота вечерта, откакто в РУ-Септември се получил сигнал за зародил скандал в септемврийското село Карабунар. На мястото е изпратен дежурен автопатрул, а униформените открили, че в дома на 48-годишен гражданин от селото пристигнали двама поданици на прилежащото село Виноградец – на 28 и 49 години.

Възникнал скандал, който бързо прераснал в сборичкване. В резултат на нанесения побой е потърпевш притежателят на дома. Той е прегледан в МБАЛ-Пазарджик и е с охлузни рани и пострадвания в региона на главата. При извършеното следствие служителите на реда открили и задържали по-възрастният от двамата нападатели. Другият се укрива и са подхванати дейности за неговото търсене и задържане. За случилото се е известена прокуратурата в Пазарджик.

Вторият случай е от през вчерашния ден, когато в РУ-Велинград е получен сигнал за сборичкване сред младежи. Късно в събота на площад „ Възраждане “ в курорта зародило сдърпване сред 17-годишен велинградчанин и 20-годишен от велинградското село Пашови. Непълнолетният е нанесъл удар в главата на своя конкурент, който е с фрактура в региона на лицето. Пострадалият е бил обработен от доктор в локалната болница, а нападателят му арестуван в ареста на полицейското ръководство. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР