Двама са задържани, след като са установени да шофират след

...
Двама са задържани, след като са установени да шофират след
Коментари Харесай

Задържаха двама пияни шофьори в Силистра

Двама са арестувани, откакто са открити да карат след приложимост на алкохол. На 17 юли към 21:00 часа по ул. „ Софроний Врачански “ в Силистра полицейски чиновници направили инспекция на 65-годишен с лек автомобил „ Рено “, който се блъснал в паркирана кола. Справката посочила, че мъжът е лишен от право да ръководи МПС заради предходен отвод да бъде тестван за алкохол, а автомобилът му е с прекъсната регистрация. Той бил пробван за алкохол, като дрегерът отчетел 2.38 промила. Мъжът е дал кръвна проба за химичен разбор и е бил арестуван за период до 24 час

В нетрезво положение 60-годишен управлявал влекач с прикачено ремарке. Пътни служители на реда го спрели за инспекция на 18 юли към 10:00 часа по пътя Силистра – Добрич, наоколо до разклона за село Кайнарджа. Алкохолната му проба посочила 1.53 промила. Отказал е да даде кръвна проба и е арестуван за период до 24 часа. Образувано е бързо произвеждане.

30-годишен е открит с опиати. На 19 юли към 01:15 часа на публично място в регионалния град у него били открити 0.4 грама кокаин, разпознат с полеви наркотест. Задържан е за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР