Двама са спортистите за 2022 година в Кюстендил-това са Валентин

...
Двама са спортистите за 2022 година в Кюстендил-това са Валентин
Коментари Харесай

Валентин Крумов и Рая Сръндева са Спортист №1 на Кюстендил

Двама са спортистите за 2022 година в Кюстендил-това са Валентин Крумов от шотокан карате клуб „ Шампион “и Рая Сръндева от Клуб по естетическа групова гимнастика „ Велбъжд ”. Те бяха с еднакъв брой точки в годишната анкета провеждана измежду публицисти и спортни клубове в Кюстендил. Спортист №3 е Ралица Михайлова от клуб по художествена гимнастика „ Велбъжд ”.

Треньори на спортистите на Кюстендил за 2022 година са Веселин Димитров, Валя Машова и Елена Близнакова.

В анкетата на Дарик радио и община Кюстендил, която се организира за 23- та година се включиха 25 клуба, които развиват активност на територията на общината.

Без конкуренция за тим на годината бе определен тим Жени на Клуба по естетическа групова гимнастика „ Велбъжд ” с треньори Елена Близнакова и Валя Машова.

Най- положителните спортисти на Кюстендил награди кметът на общината Петър Паунов, а ръководителят на Общински съвет Иван Андонов връчи наградата наотборана 2022 година

Церемонията стартира с демонстрации на разнообразни типове спорт на учениците от Спортно учебно заведение „ Васил Левски ”.

„ Това самопризнание за мен е извънредно.Благодаря на всички, благодаря за тази номинация на публицистите, на община Кюстендил.Благодаря на моя треньор Веселин Димитров и несъмнено не, на последно място на моето семейство, което ме поддържа във всяко мое начинание. Благодаря на кмета на община Кюстендил господин Петър Паунов за помощта на спортните клубове, за прелестните ни зали и бази, в които упражняваме.Това беше върхът, към който се стремях тази година, за следващата година има още значими надпревари.Предстои през март европейско състезание в Италия, приготвям се с Веско и ще чакаме резултати ”,заяви Спортист № 1 на Кюстендил Валентин Крумов.

Рая Сръндева, Спортист № 1 на Кюстендил благодари за признанието, което е получила.

„ Чувството е доста хубаво, за мен е чест, че завоювах Спортист на Кюстендил и доста се веселя.Предстои ни ново съревнование в София и сериозна подготовка през идната годна ”, сподели Рая Сръндева.

Дарик благодари на спонсорите, които поддържаха спортистите на Кюстендил и осигуриха награди за призьорите в годишната ранглиста Спортист на Кюстендил: Фирма " ИБА " с президент Васил Шишков, Фирма АБ-Терм,Ски център Осогово,ресторант Френдс, застрахователно сдружение Армеец.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР