Двама са по-сериозно пострадали при пътнотранспортни произшествия през изминалото денонощие

...
Двама са по-сериозно пострадали при пътнотранспортни произшествия през изминалото денонощие
Коментари Харесай

Двама са пострадали по-сериозно при катастрофи в Пазарджишко

Двама са по-сериозно потърпевши при пътнотранспортни катастрофи през миналото денонощие в област Пазарджик , оповестиха от полицията.

Първият случай е регистриран през вчерашния ден в ранния следобяд на кръгово кръстовище в Пазарджик. 75-годишен лидер на лек автомобил „ Фолксваген “ от регионалния град при нахлуване в кръстовището е блъснал движещ се в него електрически скутер .

В резултат на конфликта е потърпевш 71-годишният лидер на електрическото транспортно средство. Той е превозен от екип на „ Спешна помощ “ и настанен в МБАЛ-Пазарджик с фрактура на крайници.

Втората злополука е станала нощес на пътя сред Варвара и Велинград . 48-годишен велинградчанин е изгубил надзор над мотоциклет „ Ямаха “ и е навлязъл в насрещното, където се е блъснал в идващия против него „ Опел “, ръководен от 54-годишен столичанин. Наложило се лидерът на мотора да бъде превозен във велинградската болница с фрактури по ръцете и единия крайник , само че без заплаха за живота.

И при двата случая всички участници в случаите са тествани за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, като пробита им са негативни . По случаите са формирани досъдебни производства.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР