Двама са осъществили полов акт в парк в Пловдив пред

...
Двама са осъществили полов акт в парк в Пловдив пред
Коментари Харесай

Двама са осъществили полов акт в парк пред много хора

Двама са осъществили сексуален акт в парк в Пловдив пред доста хора. Сега обаче мъжете ще би трябвало да си платят. Това излиза наяве от известие на Районния съд в града под тепетата.

Публикуваме го без редакторска интервенция:

" Подсъдими по делото са П.Й.С. от град С. и М.М.Х. от село Я., обл.С. Двамата мъже са упрекнати за закононарушение по чл.325, ал.2, вр. ал.1, вр. чл.20, ал.2 вр. ал.1 от Наказателен кодекс, за това, че на 03.03.2022г. в Пловдив, в парк, в който имало доста хора, в това число деца, в съучастничество, са направили непристойни дейности – обществено са осъществили сексуален акт, като са показали очевидно пренебрежение към обществото и общоприетите правила за държание, като по този метод са изразили пренебрежителното си отношение към публичния ред.

Действията им се отличавали с извънреден цинизъм, в доста груба и цинична форма, били наранени ползите на обществото, като те настойчиво не ги прекратявали и ги правили на обществено място пред голям брой хора, в това число и деца. Делото е планувано за разпоредително съвещание за 13.30 часа през днешния ден ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР