Двама са извадени в Слънчев бряг, един - в Несебър

...
Двама са извадени в Слънчев бряг, един - в Несебър
Коментари Харесай

Пазете се и слушайте спасителите! Четири трупа извадени от морето на юг за по-малко от ден

Двама са извадени в Слънчев бряг, един - в Несебър и един - в Китен

Четирима удавници по Южното Черноморие за по-малко от денонощие, което е обезпокоителен сигнал за подло августовско море и липса на зоркост у летовниците в комбиниране с неуважение командите на спасителите по охраняемите плажове, предизвестяват от ОДМВР-Бургас.

На 25.08.т.г. към 17,52 часа на плажа пред хотел ”Вянд ” в Слънчев бряг до пост номер 6 в тежко положение от морето е изваден 54-годишен румънски екскурзиант, който макар оказаната му медицинска помощ умрял.

 Днес към 10.31 часа на плаж " Юг ", избавителен пост 2 в Китен от морето е извадена към 60-годишна удавена жена с неустановена все още идентичност.

Днес към 10.33 часа на северния плаж в Слънчев бряг, до избавителен пост 13 пред хотел “Гларус ”, от морето е изваден удавен съветски жители.

Около 5.00 часа днес в РУ-Несебър е получено известие за това, че на кея на северна крайбрежна алея против цирк “Балкански ” от морето е изваден удавен мъж, български жител на 29 година

ОДМВР-Бургас приканва към по-голямо внимание към плажната сигнализация и къпането в августовското море / изключително с деца и надуваеми съоръжения/ за ограничение на неприятни произшествия, помрачаващи лятната отмора!

 

 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР