Двама руски депутати внесоха законопроект в Държаваната дума, с който

...
Двама руски депутати внесоха законопроект в Държаваната дума, с който
Коментари Харесай

Руски депутати: Арестуваните протестъри да пращаме на военна служба в ДНР и ЛНР

Двама съветски депутати внесоха законопроект в Държаваната дума, с който оферират да изпратят задържаните на антивоенните митинги в Русия " да извършват военна работа в сепаратистките райони Донецк и Луганск.

Един от създателите на законопроекта е Андрей Луговой, за който се счита, че е отровил някогашния сътрудник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) Александър Литвиненко.

" В нашата страна се намират хора, които не са съгласни с извършената военна интервенция, нарушават закона и се пробват да я прекратят. Разпространяват явно лъжлива информация за хода на интервенцията, пробват се по всякакъв начин да дискредитират нашите въоръжени сили и политическото управление на страната ни, приканват да се вкарат наказания против Русия, правят други противоправни дейности, т.е. на процедура се провиопоставят на открития мир и сигурност на територията на Донецката и Луганската републики ".

https://www.clubz.bg/uploads/2022/03/Руска полуда.jpeg " border= " 0 " alt= " " width= " 700 " height= " 258 " />

Депутатите считат, че въпросните протестиращи " би трябвало да видят със личните си очи това, в което режимът в Киев е трансформирал територията на упоменатите републики ".

" В тази връзка законопроектът предлага да се призоват на военна работа и да се изпратят за осъществяване на военната работа на териториите на Донецкатаи Луганската национални републики лицата, привлечени под отговорност за присъединяване в несанкционирани обществени мероприятия срещу потреблението на Въоръжените сили ".
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР