Двама родители са изправени пред съда за убийство, след като

...
Двама родители са изправени пред съда за убийство, след като
Коментари Харесай

Петседмично бебе почина, след като вратът му беше „прекъснат“ по време на дни на насилие

Двама родители са изправени пред съда за ликвидиране, откакто момченцето им за жалост умря заради забавени последствия от строшен врат след мъчителна интервал на малтретиране, в който той получи 23 счупени ребра.

На 21 октомври 2017 година, откакто беше открит неподвижен в спалнята си единствено на пет седмици, Оли Дейвис беше трагично разгласен за мъртъв. Съдебните заседатели в Лестърския кралски съд чуха, че той е получил фрактури на черепа, ключицата, двете ръце и ставите на всичките си крака. Прокурорите настояват, че смъртоносните пострадвания на Оли са били нанесени, до момента в който той е бил под грижите на родителите си, Кейли Драйвър и Майкъл Дейвис, които след това отхвърлиха обвиняванията в ликвидиране.

На 17 януари, кралският юрист Джонас Ханкин KC, откри делото на Crown, сподели на правосъдните заседатели: „ Случаят се отнася до гибелта на петседмичния Оли Дейвис сутринта на 21 октомври 2017 година Той беше открит неподвижен в креватчето си в спалнята, която споделяше с родителите си в Upper...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР