Двама ранени при нападение с нож в германския град Ерфурт.

...
Двама ранени при нападение с нож в германския град Ерфурт.
Коментари Харесай

Ново нападение с нож в германски град: Мъж наръга двама души в Ерфурт

Двама ранени при нахлуване с нож в немския град Ерфурт. Заподозреният се търси с присъединяване на полицейски хеликоптер, съобщи Ройтерс.

В понеделник сутринта към 6 часа локално време нападателят е ранил двама минувачи в югоизточната част на Ерфурт и е избягал пешком.

 Жертви и ранени след нахлуване с нож в немския град Вюрцбург (видео) Виж още

Пострадалите, на възраст 45 и 68 години, са откарани в околните лечебни заведения. До момента няма информация за тежестта на пострадванията им.

Ходът на събитията и претекстът все се обясняват. Говорител на полицията съобщи пред RTL, че към момента не е открито дали причинителят на закононарушението е познавал потърпевшите хора.

Полицията прикани обществеността да им помогне да открият нападатеят: те търсят мъж на възраст сред 20 и 30 години. Говори немски, носи кафяв пуловер и тъмни спортни панталони. Има руса до червеникава къдрава коса и белязано лице.

Нападението в Ерфурт е второ следващо в границите на няколко дни в Германия. В петък сомалиец с нож умъртви трима души и рани петима на улицата в немския град Вюрцбург в провинция Бавария.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР