Двама прокурори са получили заплахи за живота си. Това съобщи

...
Двама прокурори са получили заплахи за живота си. Това съобщи
Коментари Харесай

ЗАПЛАХИ: Прокурор получил патрон в пощенската си кутия, друг кръст от клонки пред вратата

Двама прокурори са получили закани за живота си. Това заяви изпълняващият функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов по време на чуване на съвещание на съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет във връзка със абсурда, подбуден от информацията за частен клуб за магистрати, последвала след убийството на Мартин Божанов - Нотариуса.
" В неделя на 11 февруари получих отчети, че двама прокурори от градската прокуратура са получили опасност за живота си ", уточни Сарафов.

Според информацията, единият е получил патрон в пощенската си кутия. Обвинителят намерил патрона след разходка със фамилията си. Друга негова сътрудник, също в неделя, прибирайки се, пред входната врата на жилището й разкрила кръст от клончета.

Според краткотрайния обвинител номер 1 това е съответен проект и предизвестие да внимават в работата си, да не бъдат дейни в активността си. Тези случаи не можем да извадим от подтекста на обстановката сега, уточни той. И добави, че ще изиска защита за тях от правосъдния министър.
Сарафов изрече подозрения, че заканите са били свързани по някакъв метод с следствието за убития Мартин Божанов - Нотариуса.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР