Двама прокурори от Софийската градска прокуратура са били заплашвани за

...
Двама прокурори от Софийската градска прокуратура са били заплашвани за
Коментари Харесай

С патрон и кръст от клони: Двама прокурори са заплашвани заради Мартин Божанов-Нотариуса

Двама прокурори от Софийската градска прокуратура са били заплашвани за живота си по отношение на Мартин Божанов-Нотариуса . Това разкри изпълняващият функционалностите Борислав Сарафов по време на чуването си пред съдийската гилдия на Висш съдебен съвет.

Проверка на районното министерство обаче демонстрира, че няма данни Божанов да е сменял името си

На съвещанието ще бъдат изслушани журналистът Николай Стайков от Антикорупционния фонд, както и арбитър Владислава Цариградска, която също твърди, че е била заплашвана от Нотариуса.

В частния клуб на Мартин Божанов не е имало инцидентни хора, споделя мъжът

„ Единият от сътрудниците е получил в пощенската си кутия патрон. Другият сътрудник, дама, пред вратата на жилището си в София е намерила кръст от клончета – ясно изработен, пред вратата на жилището ѝ, където живее със фамилията си “, разкри още Сарафов. Според изпълняващия длъжността основен прокурор заканите са „ явен знак за това, че те работят съзнателно и качествено “.

„ Мартин Божанов-Нотариуса би бил идеалният предпазен очевидец, само че към този момент не е сред живите “, сподели министърът на правораздаването пред Жени Марчева

Той изиска на двамата прокурори да им бъде назначена защита.

Сарафов разяснява още, че все още няма информация за обязаност на магистрати с Мартин Божанов-Нотариуса, нито за това дали са членували в частния му клуб.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР