Двама приятели бяха посрещнати с отворени обятия и също замеряни

...
Двама приятели бяха посрещнати с отворени обятия и също замеряни
Коментари Харесай

„Ние сме на епичен цикъл от 13 000 км – и завършихме с полицейски ескорт“

Двама другари бяха посрещнати с отворени прегръдки и също замеряни с камъни по време на епичното им странствуване с велосипед през Африка.

Флорънс Райън и Роберто Хелоу потеглиха на голямо пътешестване по-рано тази година от Кайро, проправяйки си път до крайната точка Кейптаун през 13 страни - Египет, Судан, Етиопия, Кения, Уганда, Руанда, Бурунди, Танзания, Малави, Замбия, Ботсвана, Намибия и Южна Африка.

Ако съумеят, те ще са минали същото разстояние като противоположен полет от Лондон до Манила във Филипините, до момента в който се борят с наказателно горещи върхове, смразяващи ниски равнища и свирепи дъждове, които са ги оставили изцяло подгизнали в няколко точки.

„ Това несъмнено е най-дългото и предизвикателно премеждие, в което в миналото съм се впускал. Ще ми отнеме повече от година, с цел да стигна до Кейптаун. Никога не съм бил даже на многодневно туристическо пътешестване преди този момент. Така че всичко е ново за мен. Колоездене, къмпинг, живот на пътя като бродяга. Просто би трябвало да имате...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР