Двама привърженици от агитката на Ботев (Пловдив) са били нападнати

...
Двама привърженици от агитката на Ботев (Пловдив) са били нападнати
Коментари Харесай

Частни охранители биха фенове на Ботев

Двама последователи от агитката на Ботев (Пловдив) са били нападнати и бити. Инцидентът е станал в в известно заведение, а на него алармира един от пострадалите, който пожела да резервира анонимност, осведоми пловдивският " Марица ".

В неделния следобяд ентусиастите решили да изпият по бира в бара и се настанили на втория етаж. Малко по-късно били помолени да се реалокират долу, защото горе трябвало да се чисти.

След като слезли на приземното равнище, един от почитателите почнал словесна офанзива с млада сервитьорка, която пострадалият разказва като много конфликтна: " Имаха някакви разговори двамата, не ги чух тъкмо какво си говореха. Единствено си припомням по какъв начин той ѝ сподели, че в случай че не била момиче, щял да я нашамари ".

Дамата решила да алармира на частната компания, която се занимавала с защитата на заведението. Казала им, че е заплашвана от нападателни ултраси. Запалянковците безусловно отхвърлят, че е имало каквито и да е било закани от тяхна страна.

Минути по-късно пристигнали и сотаджиите - с две коли в бара се появили 7-8 грамадни мъжаги. " Не желаеха да схванат защо става въпрос, не потърсиха пояснения! Можеха просто да ни кажат да се махнем, в случай че не желаят да сме им клиенти, както е редно ", описват пострадалите.

Вместо това охранителите ги подхванали непосредствено с бой - първо почнали да ги блъскат в самото заведение, до момента в който не излезли на открито, а по-късно ги ступали непосредствено на булеварда.

" На мен окото ми е синьо. Събориха ме на плочките и си ожулих главата от другата страна. Моят другар и той пострада много. Вчера си е извадил здравно, ще го направя и аз. Не е редно това отношение - ние си пием бира в неделя, а те ни викат, че сме пияндета и алкохолици, а по-късно се хвърлят да ни бият. Все едно сме се върнали в годините на мутрите ", изясни фенът.

 Ботев пуска билетите за Лудогорец на следващия ден
Ботев пуска билетите за Лудогорец на следващия ден

От 8 до 10 лв. са цените на пропуските
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР