Двама пострадаха при сблъсък между охранителите на пиано бар La

...
Двама пострадаха при сблъсък между охранителите на пиано бар La
Коментари Харесай

Подробности около екшъна в бар La Fayette в Благоевград! Компания на зам. директор на Математическата гимназия запалила фитила на луд скандал, завършил с ранени..

Двама пострадаха при конфликт сред охранителите на пиано бар " La Fayette " в Благоевград и група клиенти. За случая съобщихме рано през днешния ден. Оказа се, че в компанията, провокирала невиждания досега екшън е бил заместник- шефът на Математическа гимназия Д. Стойчев, охранителят от Главна дирекция Изпълнения на наказванията / ГДИН, Т. Гръчки и техен другар от село Байлово, С. Янев. Вкомпанията е имало и жена. След конфликта с охранителите на компания С. И. А. СЕКЮРИТИ / част от компания Елос/ Гръчки е със строшен нос и охлузвания, а Янев има пукнати кости на носа и натъртвания на ребрата. Пострадали са и охранители, които също имат контузии след провокираното пред бара меле. Инцидентът е станал малко преди заведението да затвори към 04. 00 часа.

Ето какво описа пред Struma.comшефът на компанията за защита Красимир Алексиев: .

" В нощта против неделя компанията на зам. шефа на Математическата гимназия в Благоевград,Д. Стойчев пристигнала в бара. Били 4-има, трима мъже и една жена. Сред тях имало някакъв, в следствие разбрах, който показвал карта, че работи като охранител в арестите и наричал момчетата сътрудници, разчитайки да влязат без да платят вход.

От колегиална позиция, при типа на картата, охранителите ги пуснали в заведението без такса вход. Тези седнали и почнали да пият, като от самото начало се държали извънредно неуважително и пренебрежително към сервитьорите, които ги обслужвали.

Явно пийнали съществено, почнали да капризничат и да търсят шкембе супа, кабапчета и всякакви такива неща и откакто културно им било декларирано, че не се оферират сходни яденета в пиано бара, почнали да наскърбяват личния състав, дори единият хванал сервитьор за ризата и почнал да го дърпа. Станало към този момент време да затварят бара, компанията не желала да напусне.

Около 4 часа сервитьорът ги помолили да си платят сметката, а тримата мъже отказвали, с претекста, че са длъжни да работят, до момента в който им се пие. Това преляло чашата и личният състав извикал двама от охранителите. Опитът да се приказва умерено с тях блъснал на камък и се наложило охранителите да ги изведат на открито. В заведението останала дамата, която май е платила сметките им, имали две такива.

Отвън единият от тримата мъже почнал да буйства и да налита на пердах на охранителите, изритал единият от тях в коляното, има здравно удостоверение за това Другите траяли да дърпат момчетата и станало сбиване, само че никой не е удрян, съобщи Красимир Алексиев.

Версията му потвърдиха и охранителите били на промяна във съдбовната нощ. Те оповестиха, че досега никой от клиентите на заведението, в което вървят все подбрани хора не се е държал по сходен провокативен и нахален метод. Очакваме коментар от останалите забъркани в екшъна лица.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР