Двама полицаи са загинали при опит да спрат автобус, превозващ

...
Двама полицаи са загинали при опит да спрат автобус, превозващ
Коментари Харесай

Двама полицаи са загинали при опит да спрат автобус с над 45 мигранти

Двама служители на реда са починали при опит да спрат рейс, пренасящ незаконни мигранти. Инцидентът е станал към 5 часа сутринта в Бургас.

„ Става въпрос за целеустремен акт “, сподели окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев . По думите му „ рейсът не е напускал рамките на страната “ и е пътувал от Малко Търново. Чинев заяви за 48 души, които са били в рейса.

Патрули са създали опит да спрат рейса по пътя му към Бургас. " Има две неподчинения преди тежкия случай ", сподели пред БНР заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи Станимир Станев . Инцидентът е станал при последващия опит на служителите на реда да спрат транспортното средство.

Все още няма информация за регистрацията на рейса, само че тя не е българска.

В началото на август служебният вътрешен министър Иван Демерджиев посети българо-турската граница. Той сподели, че мигрантският напън през юли е повишен с 24 на 100 спрямо юни. " Около 860 служители на реда от вътрешността на страната са командировани да оказват помощ на " Граничната полиция ", сподели Демерджиев.

По думите му през първите седем месеца на година са направени над 60 хиляди опита за нелегално влизане през границата. Демерджиев сподели, че няма потребност от спомагателни елементи от военни, оградата на границата е в положително положение, а техническите уреди са изправни.

Свободна Европа е службата за България на Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL). От 1950 година до 2004 година излъчва излъчвания на български език. От началото на 2019 година Свободна Европа е възобновена като цифрова платформа за даване на мултимедийно наличие на български език.
Фейсбук конгрес Най-ново видео   please wait
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР