Двама полицаи, ранени при нападение с меч по-рано тази седмица,

...
Двама полицаи, ранени при нападение с меч по-рано тази седмица,
Коментари Харесай

Столичната полиция публикува голяма актуализация за полицаи герои, ранени при нападение с меч в Лондон

Двама служители на реда, ранени при нахлуване с меч по-рано тази седмица, се „ възвръщат добре “, през днешния ден беше доказано.

Даниел Анджорин, 14, беше погубен по време на ужасяваща офанзива с нож в Hainault, североизточен Лондон, във вторник. Двама служители на реда също бяха ранени и в началото имаше обилни опасения, че дамата служител на реда ще получи изменящи живота пострадвания на ръката. Днес обаче беше оповестено, че и двамата напредват добре.

Рик Приор, ръководител на Федерацията на столичната полиция, сподели пред BBC, че двама служители на реда, ранени при осъществяване на служебните си отговорности в Hainault, се „ възвръщат добре “.

Попитан за положението на служителите на реда, сподели той в днешната стратегия на Радио 4: „ Двама чиновници бяха доста съществено ранени. Мъжът служител на реда претърпя съществено пострадване на ръката си, а нашата колежка претърпя това, което беше разказано като ужасяващо съществени пострадвания на ръката си, където имам вяра, че беше допиране и излизане дали тя в действителност ще може да употребява тази ръка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР